Nyheter

Detaljerad förklaring av EVA lagringspåse bottenmaterial och omgivande material
Släpp tid: 2020-08-03 14:46:55  träffar: 10

Det finns många typer av EVA-lagringspåse-bottenmaterial och omgivande material, som huvudsakligen bestäms utifrån processens effekt och krav.

      1. Om du åker på en sidobil efter att du har veckat botten på väskan är bottenstödet i allmänhet minst 6 mm. Ingen pappersmunn behövs och bärarmaterialets längd är hälften mindre än kravet på ritningen.

      2. Om fram- och bakpanelerna är vända är bottenfästet 2 minuter mindre än önskad storlek och bredd, och längden är en halv minut mindre än ritningskraven.

      3. Om den nedre delen är gjord av två vagnar med baksidan delad i ett stycke kan du lägga till material efter att vagnen är klar. Bottenfästet är 2 minuter mindre än den önskade storleken och bredden, och längden är hälften mindre än ritningskraven.

      4. Om de två ändarna på botten är vikta och sidoväggen är vikta måste det finnas pappersöppningar i båda ändarna av påsens botten. Men detta tillvägagångssätt rekommenderas sällan.

      5. High-end EVA-förvaringsväska har en typ av mjukt läderunderlag som detta: väska i bottenläder + 8 mm imiterande foderduk + 90 gram non-woven tyg. Imiteringsfodret är non-woven och sedan limmas det på bottenläderet, och imitationens foder sveper inte lim i mitten.


Tidigare: Handväska fabriken delar fyra s...

Nästa: Är det bättre att köpa utrustn...